Rólunk

Home » Rólunk
Az Ötödik Évszak márkanév 1990 óta van jelen a magyar télikertgyártásban.
A bérelt irodából és a néhány fős  létszámból mostanra egy Magyarországon egyedülálló bemutatóteremmel, saját profilrendszerrel és gyártóüzemmel rendelkező, 25 éve a piacon domináns szerepet betöltő, a témában megkerülhetetlen céggé fejlődtünk.

Az Ötödik Évszak márkanév 1990 óta van jelen a magyar télikert gyártásban, és egy nagyobb cég ágazataként kezdte meg működését, bérelt irodában néhány alkalmazottal.

A folyamatos fejlődés eredményeképpen 2000-ben különváltunk és Ötödik Évszak Kft. néven saját céget alapítottunk. Telephelyet vásároltunk Csepelen, melyben 2001-től megnövelt alapterületen, saját gyártócsarnokban folytatódott a gyártás, kelenföldi irodánk megtartásával.

2007-ben – Magyarországon a mai napig egyedülálló – télikert-bemutatótermet alakítottunk ki, ahol 7 darab télikert tekinthető meg teljes életnagyságban, bemutatva a télikertek és oldalfal rendszerek által biztosított lehetőségeket, műszaki, formavilág és színvilági értelemben, kiegészítve szinte valamennyi tolóajtó-típussal, üvegfüggönnyel.

2010-től viszonteladói partnerprogramot alakítottunk ki, melynek köszönhetően 2011-től a szlovákiai piacon is domináns szerepet tölt be télikert tetőszerkezet termékünk.

2014-ben profilrendszerünk új elemekkel bővült, melyek optimálisabb alumínium-felhasználást és ezáltal kedvezőbb árakat tesznek lehetővé, míg a műanyag záróelemek exkluzívabb megjelenést biztosítanak télikertjeink számára.

Napjainkra a cég állandó munkatársainak létszáma meghaladja a gazdasági válság előtti, tucat feletti létszámot, folyamatosan fejlődő gépparkunk lehetővé teszi tetszőleges tetőforma gyors és pontos gyártását, míg modern gépjárműveink a határidőre történő, pontos szállítást segítik.