Szolgáltatások

Home » Szolgáltatások
helyszíni felmérés és tanácsadás

Helyszíni felmérés és tanácsadás

Előzetes online árajánlatadás után kollégánk a helyszínen méri fel a lehetőségeket, valamint az Ön igényeit, felveszi az építendő szerkezet méreteit, hogy ezek alapján elkészíthessük a szerkezet gyártmánytervét, valamint a végleges árajánlatot.

Emellett kérésére tájékoztatást adunk arról is, hogy milyen esetleges átalakításokra lehet szükség a helyszínen, miként valósítható meg a későbbiekben az árnyékolás, a fűtés, esetleg a megfelelő légkondicionálás. Szakképzett kollégáink nem csak a helyszínen, hanem bemutatótermünkben is bármikor rendelkezésére állnak, ha kérdése merülne fel télikertjével vagy egyéb, Önnél felállítandó szerkezeteinkkel kapcsolatban.

kültéri látványtervezés

Látványtervezés

Önnek nem kell pusztán a fantáziájára hagyatkoznia egy egyedi kialakítású télikert kivitelezése előtt, hiszen látványtervező programunk segítségével be tudjuk mutatni, hogy nagyságrendileg miként fog kinézni a megálmodott télikert. Többféle lehetőséget is vázolunk, így sokkal könnyebben kiválaszthatja az Ön számára leginkább megfelelő kialakítást.

üvegfüggöny és télikert gyártás

Gyártás

Mi nemcsak összeszereljük, hanem budapesti üzemünkben magunk is gyártjuk a német technológia alapján készülő szerkezeteinket. Szakképzett kollégáink a minőségi előírásnak megfelelően, célgépeken végzik a gyártást a legmagasabb minőség elérése érdekében.

Mivel ehhez a folyamathoz külső partner segítségét nem kell igénybe vennünk, így a lehető leggyorsabban elkészítjük télikertjét, valamint ezáltal biztosítjuk a megfelelő rugalmasságot, ha időközben valamilyen változtatásra kerülne sor.

teraszépítés kivitelezése

Szállítás és kivitelezés

Az elkészített szerkezetet saját teherautóinkkal szállítjuk a helyszínre, így határidőre állni fog az Ön otthonában a megrendelt télikert. Nem érik meglepetések az összeszerelés során sem, hiszen azon kollégáink is részt vesznek a szerelésben a helyszínen, akik már a gyártásban is segédkeztek. Ezáltal garantálható a hibátlan munkavégzés és a tökéletes pontosság.