Miért az Ötödik Évszak?

Home » Miért az Ötödik Évszak?
Az általunk gyártott télikertek, előtetők, vagy egyéb nyílászárók nem egy idényre, hanem évtizedekre szólnak. Fontos, hogy olyan kivitelezőt találjon, aki az elvárt minőség és ár mellett megfelelő műszaki háttérrel és stabilitással rendelkezik. Ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk össze néhány tényt, gondolatot.

Az internetet böngészve sok télikertet kínáló céggel találkozhat, és könnyen érezheti a bőség zavarát. Javasoljuk azonban, hogy legalább annyira tájékozódjon a megépítendő télikert (tolóajtó, előtető, vagy bármilyen egyéb szerkezet) műszaki paramétereiről, mint amennyire egy autó vásárlása esetén tenné.

Sok olyan télikert-gyártóval találkozhat a neten, akik talán alacsonyabb árakon, de teljesen bizonytalan forrásból származó alapanyagokból ígérnek Önnek télikertet, előtetőt, beépített teraszt.

Cégünk nemcsak télikertek kereskedésével foglalkozik, hanem a gyártást is magunk végezzük. Ezáltal a megvalósítás időpontja nem függ harmadik személytől, ez gördülékenyebb átfutást, rugalmasságot, és precízebb munkavégzést eredményez. A garanciaidő lejárta után sem okoz problémát egy esetleges átalakítás, módosítás, vagy javítás.

Magyarországon egyedülállóan saját télikert profilrendszerrel rendelkezünk, melynek megmunkálását német gyártástechnológia szerint végezzük. Eszerint valamennyi télikert vagy előtető tetőszerkezetet összeszerelünk műhelyünkben, ekkor valamennyi csatlakozási pontot, élt megvizsgálunk, ezt követően szétszedjük és a profilok a festőüzembe kerülnek. A felületkezelést követően a profilokat átnézzük, majd elhelyezzük a szükséges kiegészítőket, távtartókat, gumitömítéseket, hőhídmentesítő profilokat.

Az előkészítést követően a szerkezet becsomagolásra kerül, és készen áll a helyszíni szerelésre.

A helyszíni szerelést saját szerelőcsapatok végzik, megfelelő gépjárművekkel, szerszámokkal, és technikai tudással. A saját szerelőcsapat, valamint a műhelyben történő komplett gyártás garantálja a legmagasabb minőségű, pontos és időben történő szállítást és összeszerelést.

TELJES TERMÉKPALETTA

Cégünk többféle terméket gyárt és forgalmaz, melyek funkcióban és árban is különböznek, így bizonyosan találunk az Ön igényeinek megfelelő megoldást. Termékpalettánk kellően széles ahhoz, hogy több alternatívát javasoljunk az adott igényre, így objektív képet kaphat a lehetséges megoldásokról, a megfelelő termék kiválasztása érdekében.

MERT IGAZODUNK AZ ÖN IGÉNYEIHEZ

A lehető legteljesebb mértékben az Ön igényeinek, elképzeléseinek és pénztárcájának megfelelve készítjük el az Ön által megrendelt télikertet, előtetőt, oldalfalat vagy éppen üvegfüggönyt. Nálunk többféle – alumínium és műanyag – profilrendszerből választhat, de a méreteknek, színeknek, formának is csak a képzelete szabhat határt.

MERT ÖNNEK CSAK MEG KELL ÁLMODNIA, A TÖBBI A MI DOLGUNK

Nemcsak legyártjuk és összeállítjuk az Ön által elképzelt szerkezetet, hanem vállaljuk az ezzel kapcsolatos valamennyi ügyintézést a felméréstől a teljes átadásig.

MERT GARANTÁLJUK A LEHETŐ LEGJOBB MINŐSÉGET

Még mielőtt összeállítanánk Önnél a megálmodott télikertet vagy előtetőt, a német gyártástechnológiának megfelelve üzemünkben összeszereljük azt, megvizsgálva rajta minden egyes csomópontot, élt, profilcsatlakozást, hogy minden rendben legyen. Ezzel garantáljuk Önnek a lehető legtökéletesebb kivitelezést, és az elérhető legjobb minőséget. Ezért is adunk az általunk átadott szerkezetekre 2 év, az üvegekre 5 év, míg az alumínium-profilokra 10 év átrozsdásodás elleni, illetve a polikarbonátra 10 év időjárás-állósági garanciát.

MERT BEMUTATÓTERMÜNKBEN MEGNÉZHETI

Önt nem érik meglepetések, hiszen nem katalógusból kell rendelnie: budapesti bemutatótermünkben megvizsgálhatja, körbejárhatja életnagyságú télikertjeinket és egyéb termékeinket, így valódi benyomásokat szerezve teljes egészében megalapozott döntést tud hozni.

MERT 100%-BAN MAGYAR TERMÉK

Az Ötödik Évszak által gyártott és összeállított télikertekhez, előtetőkhöz és egyéb termékeinkhez a lehetséges legnagyobb mértékben Magyarországon gyártott alapanyagokat használunk fel, valamint budapesti üzemünkben gyártjuk le az Ön elképzelései alapján. Így 100%-ban magyar termékeket hozunk létre, és joggal lehetünk büszkék az általunk gyártott szerkezetekre.