Előtető

Home » Termékek » Előtető

AZ ELŐTETŐ MEGVÉDI BEJÁRATÁT, TERASZÁT, AUTÓJÁT

Előtető kialakításával megvédheti bejáratát, a ház mellett parkoló autóját vagy akár teraszát az időjárás viszontagságaitól, de az előtető arra is tökéletes megoldást nyújt, hogy kényelmesen használja teraszát, élvezze kertjének hangulatát akár rossz idő esetén, esőben is.

Ha később mégis úgy gondolná, hogy inkább egy zárt télikertre lenne szüksége előtető helyett, akkor bármikor át tudjuk alakítani a velünk elkészíttetett előtetőt egy remek télikerté, mely lehetővé teszi a terasz akár egész évben történő használatát.

ALUMÍNIUMBÓL, A TARTÓSSÁG, MEGBÍZHATÓSÁG ÉS ELEGANCIA JEGYÉBEN

Előtetőinket tetszőleges formában és kialakítással, alumínium tartószerkezettel és akár oldalfalakkal, alumínium ereszcsatornával, lefolyóval készítjük el az Ön igényeit maradéktalanul szem előtt tartva.

Az alumínium vázszerkezet előnye, hogy alkalmazásával elkerülhető a korrózió, nem igényel utólagos felületkezelést és karbantartást. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az előtető nem kaphat bármilyen, Ön által választott színt: szerkezeti elemeit tetszőleges színű, porszórt festéssel, vagy akár dekorált – például faerezetes – bevonattal ellátva szállítjuk az Ön otthonába. Mivel gyártóüzemünkben a gyártás során az előtetőt már korábban összeállítottuk, így rendkívül gyorsan végezzük a szerelést Önnél.

VÁZSZERKEZET, VILÁGÍTÁS, TOVÁBBI LEHETŐSÉGEK

A vázszerkezet jellemzően polikarbonát vagy üveg megtöltést kap, ritkábban azonban lehet plexi vagy akár zsindelytető. Ha még különlegesebb megjelenést szeretne adni előtetőjének, akkor kérheti azt beépített LED- vagy halogénvilágítással.

Ha az előtetőt üvegfüggönnyel kombinálja, akkor könnyen és gyorsan zárt teraszt alakíthat ki belőle, mely télen, illetve zord időjárás esetén megvédi a teraszt és bútorait a hótól, széltől, esőtől, ráadásul a kialakításnak köszönhetően időszakosan még fűthető is.

Kérje árajánlatunkat itt! Vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

AJÁNLATKÉRÉS