Mi az az üvegfüggöny?

Az üvegfüggöny homlokzati nyílászáró rendszer kialakítás a Skandináv országokból származik.
A szerkezet lényege, hogy tökéletesen átlátszó, térelhatároló üvegfelületet alkot, függőleges osztások nélkül.

A szerkezet speciális mozgató mechanizmusának köszönhetően teljesen kinyitható. Csukott állapotban nincsenek függőleges bordák, így a kilátás zárt állapotban is tökéletes marad. Nyitott állapotban a fal mellé felsorakoztatva a szárnyakat minimális helyet foglalnak, csupán az alsó és felső sín marad a helyén.

Télikert oldalfalaként alkalmazva teraszunk az év egészében használható lesz, a fix tetőszerkezet a csapadéktól védi a területet, az oldalfal teljes kinyitásával pedig nyáron sem hevül túl a mobiltélikert.

Miért érdemes télikertet építtetnünk?

Mindannyian szeretünk a szabad levegőn tartózkodni, ezért törekszünk arra, hogy kisebb kertet, teraszt alakíthassunk ki otthonunk udvarán. Létezik egy másik megoldás arra, ha szeretünk kint tartózkodni, ám ezt nem csak jó idő esetén élvezhetjük, hanem az év bármely szakában: a télikertről van szó.

A télikert egy lehetőséget biztosít arra, hogy megnöveljük otthonunkat egy újabb helyiséggel, melyben növényeket termeszthetünk, lényegében a kertben ülhetünk, de rossz idő esetén is fedett, meleg területen. Egy télikert falai üvegből vannak, így nincs is annál kellemesebb, mint kiülni a reggeli kávénkkal és gyönyörködni a hóesésben, miközben nem kell hozzá melegen felöltöznünk. A télikertben nem kell költenie a világításra, hiszen az üvegfalakon keresztül rengeteg fény áramlik be. A télikert remek lehetőséget biztosít baráti beszélgetésekre, könyvolvasásra, nyugodt pihenésre, növénytermesztésre.

Ha Ön is szeretne egy egyedi és esztétikus télikertet építtetni otthonába, keressen fel minket ötleteivel és elképzeléseivel és mi megvalósítjuk őket!

Éttermi teraszok üvegfedéssel

Egy hangulatos étterem egyik ismérve, hogy rendelkezik kerthelyiséggel is, ahová jó idő esetén kiülhetnek a vendégek elfogyasztani ebédjüket, vacsorájukat. A romantikus hangulat szabadtéren még fokozható, ám egy étterem esetében fontos odafigyelni a tökéletesen fedett szabadtéri teraszra. E nélkül ugyanis hamar elmehet a kedve a vacsoravendégeknek a menü elfogyasztásától, hiszen egy vihar egy pillanat alatt szakíthatja félbe a meghitt hangulatot.

Az éttermek szabadtéri teraszait könnyedén lefedhetjük, de a hangulat elérése érdekében nem mindegy, mivel. Érdemes modern, ugyanakkor elegáns megoldást, az üvegfüggönyt választani éttermünk szabadtéri teraszára, hiszen így a vendégek napközben kellemes napsütésben, este pedig egy hamisítatlan csillagfényes vacsorával tölthetik idejüket. Az üvegfüggönyök teljes felülete kinyitható, így rossz idő esetén könnyedén lezárható, fűthető helyiséget hozhatunk létre, kellemes időben pedig alkalmazhatjuk kerthelyiségként a területet.

Ha Ön is szeretne egy egyedi és tartós megoldást étterme kerthelyiségébe, keressen fel minket üvegfüggönyök kivitelezéséért!

Érdekességek – A télikertek története

A télikert a lakótér megnövelésének egyik legjobb formája, a növények pedig imádják a fényárban úszó tereket. Ez lehetővé teszi, hogy a virágok szerelmesei egész évben különleges növényekkel vehessék körbe magukat.

A télikertek története több évszázadra nyúlik vissza, a főúri palotákban jelentek meg elsőként, déligyümölcsök nevelésére alakították ki ezeket az üvegházakat, megalapozva a télikertek jövőjét. A kert eme különös formája a XIX. században élte első nagy reneszánszát, egyfajta státuszszimbólummá vált, de a háború kitörése egy jó időre „visszavonulásra” kényszerítette.

Elmondhatjuk, hogy a télikert napjainkban újra reneszánszát éli, hiszen egyre több otthonban kap helyet, megtervezése és kivitelezése azonban precizitást, valamint nagy szaktudást igényel. Cégünk mindezekkel a feltételekkel rendelkezik, szakembereink az Ön elképzeléseit maximálisan megvalósítják, úgy, hogy mindez harmonizáljon otthona konstrukciójával is.

Keressen minket elérhetőségeinken és ossza meg velünk elképzeléseit, hogy megvalósíthassuk a télikertet, melyet megálmodott!

A mobil télikertek előnyei

A télikertek esztétikai előnyeit hosszasan lehetne sorolni, ám ezek mellett érdemes tudni, hogy kiváló hőtermelő hatásuk is van. A mobil télikert egyik remek tulajdonsága, hogy a zord, téli időben védelmet nyújt, de a melegebb, tavaszias idő beköszönte is élvezhetővé válik, hiszen az oldalai elmozdíthatóak. A mobil télikertek tökéletes védelmet nyújtanak erős szélben, nem kell attól tartania, hogy az időjárás kárt tesz a növényekben.

A mobil télikert rendkívül praktikus vendéglátó egységekben és magánházak teraszán egyaránt, hiszen remek helyszínül szolgál baráti beszélgetésekhez, ünnepi alkalmakhoz és vacsorákhoz. Kellemes hangulatot teremt és természet közeli, mégis, a zord időjárásban is komfortos feltételeket biztosít a télikert.

Cégünk szakemberei igényei szerint alakítják ki az Ön által megálmodott mobil télikertet, úgy, hogy az összhangban legyen otthonával, vendéglátó egységével.

Forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeinken és ossza meg munkatársainkkal mobil télikertekkel kapcsolatos egyedi igényeit!

Egyedi terasz otthonába

Napjainkban az üveg igen népszerű és divatos építészeti elem, amely sokoldalú felhasználhatóságának köszönhetően lehetővé teszi minden egyéni igény kivitelezését, hiszen mindenkinek megvannak az elképzelései álmai otthonáról, amely kényelmes és esztétikus. Otthonunk szépítgetése, felújítása vagy átépítése során számos lehetőségünk akad, amely a teraszbeépítés során kifejezetten előnyös, hiszen ideális helyszínt biztosít a rohanó és dolgos hétköznapok után egy kellemes pihenésre.

Modern korunk egyik innovatív és dekoratív üveg építészeti eleme az üvegfüggöny, amely a teraszbeépítés során egyedi és elegáns megoldásokat kínál, például a belső terek elválasztása a terasztól, vagy külső falazat építése, valamint az üvegfüggönyök számos előnnyel rendelkeznek:

 • A terek könnyedén egybenyithatóak, valamint az üvegfüggöny nyitott állapotban szinte teljesen fedetlen teret eredményez.
 • Maximálisan beereszti a természetes fényt, amely gazdaságos, esztétikus és kedvező élettani hatásokat biztosító lehetőség, továbbá remek szigetelőrendszer is.
 • Könnyen tisztántartható.
 • Dekoratív, letisztult, modern design jellemzi.

Üvegfüggönnyel kapcsolatban tekintse meg weboldalunk információit és valósítsa meg egyedi teraszát, amely otthona dísze lehet! További tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Üvegfüggöny és a modern irodák

Napjainkban sorra épülnek a modern és esztétikus irodaépületek, amelyek a folyamatosan növekvő igényeket hivatottak kiszolgálni, azonban a külső designon kívül a belső elrendezés is kiemelten fontos szerepet tölt be a vállalatok és az ügyfelek szempontjából egyaránt. Az üveg népszerű és dekoratív belsőépítészeti lehetőség, amely különböző formákban és konstrukciókban jelenik meg az irodák esetében, valamint gazdaságos előnyeinek köszönhetően is közkedvelt anyag.

Az üvegfüggöny irodai környezetben történő alkalmazása:

 • Térelválasztó elemként
 • Helyiségek falazataként
 • Dekoratív felületekként

Az üvegfüggönyök alkalmasak hang, por, zaj, csapadékvédelemre, maximálisan beengedik a természetes napfényt, valamint igény esetén nyithatóak, ami lehetőséget teremt a terek egybenyitására, valamint a levegőztetésre is egyaránt. Az üvegfüggönyök irodai alkalmazása modern designos környezetet teremt, miközben segíti az üzemeltetési költségek csökkentését, melynek köszönhetően méltán örvend népszerűségnek a felhasználók körében.

Üvegfüggönyökkel kapcsolatos információkért tekintse meg weboldalunk információit, valamint bővebb tájékoztatásért keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és segítünk megvalósítani elképzeléseit!

Egyedi télikert otthonába

A télikertek megjelenése egészen a 17. századig vezethető vissza, amikor kizárólag a felsőbb réteg kiváltsága volt és ez a luxus egészen a 20. századig élte fénykorát, azonban manapság a növények iránti szeretet és a természet becsempészése otthonunkba már mindenki számára elérhető lehetőség. Manapság a télikertek otthonbővítési céllal, valamint a természet közeli, kényelmi igények megteremtése érdekében jönnek létre és a széles lehetőségeknek köszönhetően bármilyen esztétikai igény megvalósítható.

Az üveg napjainkban igen népszerű építészeti elem, mely különböző felhasználási formákban van jelen, amelyek közül a télikertek kiemelkedően népszerű megoldás. A mai innovatív üveg épületfalazati megoldások új generációja az üvegfüggöny, melynek segítségével igényeink szerint teljesen nyitottá vagy éppen zárttá varázsolhatjuk kertünket, ezzel a szükséges levegőt, napfényt beengedve.

Az üvegfüggöny az év minden szakaszában optimális falrendszert biztosít télikertek esetében, melyről bővebb tájékoztatásért tekintse meg weboldalunk információit, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és valósítsa meg álmait!

Innovatív előtető

Korunk design és funkcionális építészetének is szerves részévé váltak az előtetők, melyek esztétikus megjelenésükön kívül számos biztonsági elvárásnak is eleget tesznek. Az üveg előtetők elsődleges szerepe, hogy védelmet nyújtsanak az épület előtt tartózkodók számára az időjárási viszontagságokkal és a környezeti tényezőkkel szemben, valamint speciális biztonsági üveg szerkezetüknek köszönhetően egy esetleges törés alkalmával sem történik személyi sérülés.

Az üveg előtetők maximálisan fényáteresztők, melynek következtében az egyik legújabb és leginnovatívabb előtetők kivitelezése során egyedi lehetőségeket kínál az üvegfüggöny alkalmazása, amely az igényeknek és az időjárási tényezőknek megfelelően maximálisan nyitható vagy zárható rendszert kínál a tulajdonosok számára. Az üvegfüggöny nem csupán függőleges térelválasztó elemként funkcionálhat, de vízszintes, valamint döntött állapotban is minden építészeti elvárásnak tökéletesen eleget tesz, ideális megoldás lakóépületekhez, közintézmények esetében, vendéglátók teraszához és egyéb esetekben egyaránt.

Válasszon Ön is innovatív üvegfüggönyt előtetők kivitelezéséhez, amely a mai design elvárásoknak is maximálisan eleget tesz! Tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóját, valamint forduljon hozzánk bizalommal szaktanácsadásért és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Ideális teraszfedés wellness központokban

Napjainkban az egészség megőrzése kiemelten fontos szerepet kap életünkben, melynek köszönhetően a különböző szolgáltatási körökkel rendelkező wellness központok egyre szélesebb vendégkört vonzanak kortól és nemtől függetlenül, ahol mindenki igényeinek megfelelően kipihenheti fizikai vagy szellemi fáradalmait.

A testi-lelki felfrissülés során elengedhetetlen, hogy kellemes környezetben és tiszta levegőn pihenhessenek a vendégek, melyhez innovatív és sokoldalú lehetőséget kínálnak az üvegfüggönyös teraszfedéssel kialakított épületelemek.

Az üvegfüggönnyel fedett teraszok ideális pihenőkörnyezetet biztosítanak a vendégek számára, hiszen a körülményeknek és igényeknek megfelelően nyithatóak és zárhatóak, így a friss levegő szabadon áramolhat. Az üvegfüggönyök a wellness központok megannyi részlegében alkalmazhatóak, például szabadtéri teraszok, vendéglátó teraszok, szabadtéri medencék esetében, melynek köszönhetően minden vendégigény maximálisan kielégíthető korunk egyik legmodernebb építészeti megoldásával.

Válasszon Ön is esztétikus és funkcionálisan sokoldalú teraszfedési lehetőséget wellness központjába és tekintse meg üvegfüggönnyel kapcsolatos egyéb információinkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Innovatív tetőkertek üvegfüggöny segítségével

Modern világunkban élőkörnyezetünk zöld területeinek megóvása és kialakítása kiemelt szerepet kap, hiszen a testi-lelki egészségünkhöz bizonyítottan hozzájárul, valamint a környezettudatos életszemlélet szerves részét képezi, hogy harmonikus és természet közeli környezetet teremtsünk.

A mai korszerű építkezések folyamán is szemponttá vált, hogy kreatív és jól átgondolt módon ötvözzék az épületekkel a természeti környezetet, melynek következtében egyre gyakoribbak magánházaknál, társasházaknál, valamint közhasznú épületek esetében is, hogy dekoratív tetőkertekkel egészítik ki az ingatlanokat.

A tetőkertek ideális pihenési lehetőségeket kínálnak, lehetőséget nyújtanak közösségi kertek kialakítására és egyéb tevékenységekre, melyhez sokoldalú funkcionális lehetőséget kínál az üvegfüggönnyel történő fedés. Az üvegfüggönyök tetszőlegesen különböző szögekben nyitható és zárható rendszerek, így a szellőztetés, az évszaknak megfelelő üzemeltetés maximálisan a tulajdonosok és felhasználók igényeitől függ, hiszen technikailag akadálytalanul kivitelezhető minden igény.

Válasszon esztétikus és modern üvegfüggönyöket tetőkertek kialakításához és élvezze a természet közelségét! Tekintse meg weboldalunk bővebb tájékoztatóit, valamint forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken és mindenben készséggel állunk rendelkezésére!

Lakótérbővítés látványosan és egyszerűen

Ugye néha Ön is helyhiánnyal küszködik otthonában? Egyre csak halmozódnak a használati tárgyak, de azokat is sajnálja kidobni, melyek már megérettek a lecserélésre. Ilyenkor jól jönne egy plusz szoba vagy tároló helyiség, ahová beköltöztethetné zsúfolódó bútorait, tárgyait.

Létezik egy igazán egyszerű és látványos megoldás erre a problémára, aminek segítségével Ön nem csak gyorsan plusz helyhez juthat, de még otthona is egyedibbé, sőt értékesebbé válhat. A varázsszó: üvegfüggöny.

Az üvegfüggöny egyszerre praktikus és káprázatos megoldást nyújt azoknak a háztulajdonosoknak, ahol lakótérbővítésre lenne szükség. Az egybefüggő üvegfelület egyszerűen nyitható és csukható, kevés helyet foglal, ugyanakkor csukott állapotban tökéletesen zár. Így alkalmas például verandák, télikertek körülzárására, melyek így hidegebb időben plusz egy napfényes helyiséggel bővítik a házat.

Ne habozzon tovább, tájékozódjon az üvegfüggöny beépítésének lehetőségeiről, és oldja meg egyszerűen és látványosan lakótér bővítési gondjait!

Komfortos panoráma

Sokunknak a természet közelsége és szépsége jelenti azt a megnyugvást és feltöltődést, ami kiutat mutat a munkahelyi stressz és a hétköznapok problémáinak feszültségéből. Ehhez sokszor elég egy lélegzetelállító panoráma is, amiben gyönyörködhetünk.

Nyaralója, családi háza erkélyén vagy tornácán Ön már megtalálta ezt a békés és fantasztikus látképet? Mit szólna hozzá, ha nem csak gyönyörű, de komfortos is lenne a panoráma?

Képzelje el, ahogy a verandán üldögél, odakint a fák színpompás lombjait borzolja a szél, ám Ön ebből semmit nem érzékel, csak a napfényt, hiszen az üvegfüggöny megvédi az időjárás kellemetlenségeitől.

Az üvegfüggöny segítségével Ön zavartalanul gyönyörködhet a panorámában az év minden napján. Könnyedén mozgatható, így csak akkor fedi le verandáját, amikor szükség van rá. Használja ki maximálisan verandája lehetőségeit az üvegfüggöny segítségével!

Egyéni igényeivel, felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink készséggel állnak mindenben rendelkezésére!

Tetőkert vagy télikert? Mindkettő!

Mindig is szeretett volna egy télikertet, de sosem jutott el a megvalósításig? Rendelkezik tetőkerttel, de mellé már nem tud télikertet is építtetni? Nem is kell, hiszen egy új, modern megoldásnak köszönhetően mindkettő az Öné lehet!

Az üvegfüggöny beépítése lehetővé teszi, hogy egy időben rendelkezzen tetőkerttel és télikerttel is. Hogyan lehetséges a kettő egyszerre? Az üvegfüggöny egy olyan rendszer, mely könnyen zárható és nyitható, és kiválóan alkalmas térelválasztásra, teraszfedésre, helyiségek egybe, vagy különnyitására is.

Az üvegfüggönyt nyáron, vagy jó időben egyszerűen csak ki kell nyitnia, és élvezheti az éltető napfény melegét, télen viszont óvhatja vele növényeit, és a napfényről vagy kertjéről sem kell lemondani.

Ne kössön kompromisszumot, válassza az üvegfüggönyt! Legyen egyszerre télikertje és tetőkertje is. Keressen minket bizalommal, bármilyen teraszbeépítéssel kapcsolatos szolgáltatást keres, szakértő munkatársaink készséggel válaszolnak Önnek kérdéseire!

Védje bejáratát előtetővel!

Zavaró lehet, ha egy őszi esőzés következtében elázik a lábtörlő, ha a téli havazás közvetlenül a bejárati ajtó előtt is lerakódik, és ugyanoda olvad el, és a legbosszantóbb, amikor megázunk saját ajtónk előtt a kulcsot keresve. Ezeket a kellemetlenségeket az előtető által nyújtott egyszerű és esztétikus megoldással könnyen meg tudjuk oldani.

Az üveg előtető az egyik legimpozánsabb formája a bejárati ajtó előtti rész megóvásának. Az egyedi kivitelezésnek köszönhetően nem kell aggódnia amiatt sem, hogy esetleg nem illene otthona stílusához. Méretét és formáját Ön határozhatja meg, így az előtető tökéletesen tud majd harmonizálni környezetével. Megoldható, hogy csak a „lényeget” védje, de ha megtetszettek munkáink és szeretné szabadjára engedni fantáziáját, akkor az egész terasz átalakítását is ránk bízhatja.

Ha igényes és a saját stílusának megfelelő üveg előtetőt szeretne, kérje bátran tanácsunkat, forduljon hozzánk elérhetőségeinken, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Az üvegfüggönyökről – bővebben

Az üvegfüggönyök az 1900-as évek közepén – végén kezdtek elterjedni. Finnországban alapították az első céget, ahol üvegfüggönyöket gyártottak, ugyanis az úriember, aki feltalálta, Finnországban élt és alapította meg a céget, hogy az üvegfüggönyöket minél több helyre el tudja juttatni.

Az üvegfüggönyök az 1990-es évek elején kezdtek el rohamosan terjedni, ekkortájt kezdték el ugyanis számos országba exportálni a termékeket. Először Svédországba, Németországba és Oroszországba szállítottak, ám ma már szinte az egész világon használják, az Északi sarkkörtől egészen a Trópusokig, így máris egyértelművé válik, hogy az üvegfüggönyt bármikor, bármilyen időjárási viszonyok között és szinte bárhol tudjuk használni.

Kiknek ajánljuk az üvegfüggönyöket?

Bárkinek, aki különlegességekre vágyik. Az üvegfüggöny teljesen átlátható, így gond nélkül tudjuk csodálni a tájat, ám mégis véd a külső behatások ellen, mint például szél, eső, hó, vagy akár rovarok. Bármikor tudjuk élvezni kertünk szépségét és a szabad természet érzését, még télen is, arról nem is beszélve, hogy az üvegfüggöny nyitható, így bármikor beengedhetjük a friss levegőt otthonunkba, vagyis akik nem rajonganak a teljesen zárt teraszokért, vagy legalábbis szeretnének nyitott ajtónál pihenni, azoknak sem kell aggódni.

Válassza Ön is az üvegfüggönyöket, és élvezze a természet csodálatos látványát, zárt ajtókon keresztül is!

Üvegfüggönyök a mindennapokban – bátran használjuk!

Az üvegfüggönyök, illetve az üvegek számos alkalmazási területét ismerjük. Ma már szinte bárhol találkozhatunk az üveggel, mint építészeti anyaggal, eszközzel, ám ezek ellenére is sokakban felmerül a kérdés, illetve a kétely. „Hiszen az üveg olyan vékony és törékeny!” – hangzik el gyakran. Igen, valóban vékonynak és törékenynek tűnhetnek az üvegfalakat alkotó üveglapok, ám nem azok. Így most megpróbálunk minden kételyt eloszlatni.

Gyakran halljuk a kérdéseket, hogy egy nagyobb vihar, eső nem fog-e ártani, ha az emberek nekidőlnek, nem fog-e kitörni. Megnyugtatunk mindenkit: nem! Hogy miért? Azért, mert üvegeink, amiket használunk, edzett üvegek, melyek vastagsága – nagyságától függően – 6 mm, 8 mm és 10 mm között váltakozik.

Mi is az edzett üveg? Az edzett üveg biztonsági üvegnek számít, szinte minden külső behatás ellen véd, 300 °C-ig hőálló, törés esetén pedig nem éles, hanem tompa szilánkokra törik, így nem okozhat komolyabb sérülést.

Bátran válassza az üvegfüggönyöket, hiszen nem kell félni, az üveg teljes biztonságot ad, ám ha bármilyen kétely felmerül Önben, keressen fel minket, hogy eloszlathassuk azt!

Miért érdemes üvegfüggönyt alkalmazni?

Gyönyörű teraszt szeretne? Üvegfüggönyön még nem gondolkodott? Esetleg fél belevágni? Ne aggódjon tovább, váltsa valóra az álmát! Ígérjük, hogy nem fogja megbánni a döntését!

Az üvegfüggöny tökéletes megoldást jelenthet erkélyeknél, teraszoknál. Ez a termék azért remek választás, mert vízálló, és emellett kiváló üvegezési módszerrel készül. Az üvegfüggöny nem olyan régtől kapható nálunk, az egyik legnagyobb előnye az, hogy bármilyen fajta, típusú és alakú erkélyhez, teraszhoz, akár használt korláthoz is alkalmazható. Emellett ez egy időjárásálló megoldás.

Ezt a módszert keret nélküli üvegezésnek is nevezik, mivel a kilátást semmi sem gátolja, és az üvegek között nincsenek keretek. További előnye az üvegfüggöny megoldásnak, hogy egyszerű, okos mechanizmusa miatt könnyen kezelhető, és nem igényel karbantartást. A szerkezeti anyagok és a mechanizmus szilárdsága a lehető legnagyobb biztonságot garantálja, emellett erős szélnek is ellenáll.

Bízzon meg minket, ha üvegfüggönyre van szüksége! Ha bármilyen kérdése lenne, lépjen kapcsolatba velünk, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

Miért érdemes üvegfüggönyt alkalmazni?

Üvegfüggönyt ablak helyett? Igen!

Szeretné egyedi, modern, praktikus külsővel felruházni otthonát? Szereti a szép és hasznos megoldásokat? Ha igen, akkor az üvegfüggönyt Önnek találták ki!

Az üvegfüggönyök ideálisan alkalmazhatóak otthonunkban, és nem csupán nagyon jól mutatnak, de hatékonyan tágítják a teret, és jobban kihasználhatóvá, sokkal élvezhetőbbé teszik azt. A korábbi, építészeti célú üvegezés inkább kompromisszumnak számított, mintsem jó megoldásnak. Túl nagy felületeket veszítettünk általuk a látóterünkből, miközben mozgatásuk sem volt kifejezetten egyszerű. Az üvegfüggönyök a régi technikával szemben minden szempontból optimális megoldást jelentenek!

Az üvegfüggönyök nem csak szépek, de professzionális technikával készülnek, és tökéletesen alkalmasak erkélyek, teraszok körülhatárolására és sok egyéb célra. Az üveglapok közt nincsenek függőleges profilok, nem határolja keret, ami többek között a tér tágítását eredményezi, miközben még könnyű és sokoldalú felhasználást, mozgathatóságot is biztosít.

Ha Ön is szeretne megbízható minőségű üvegfüggönyt otthonába, akkor ne keressen tovább! Bízza ránk magát, engedje meg, hogy segítsünk, és garantáltan nem fog csalódni!

 

 

 

 

 

Régóta szeretne egy csodás télikertet otthonába?

A kellemes hatás elérése érdekében nem feltétlenül szükséges telezsúfolni növényekkel kedvenc helyiségünket. Kevesebb növénnyel, és ötletes dekorelemekkel ugyanolyan hatást tudunk elérni, mégsem lesz dzsungelszerű a környezetünk.

Tanácstalan, milyen stílusú télikertet szeretne? Ötleteink segítségével talán Ön is rátalálhat az ideális, egyéni kialakítás lehetőségére. Ha még természet közelibb hatást szeretne elérni, számos kreatív megoldás közül választhat.

 • A természetes alapanyagú textíliákkal és meleg színekkel igazán harmonikus, nyugodt légkört teremthet. Ezt kiegészítheti hajópadlóval vagy gerendás famennyezettel.
 • A klasszikus stílus kedvelői hűvös eleganciájú kis zugot építhetnek be maguknak, nehéz anyagokkal kárpitozva.
 • A mediterrán hangulatot kedvelők a tengerparton érezhetik magukat: nád vagy rattan bútorok remek kiegészítők a télikertbe.
 • A Kelet-ázsiai stílusban különböző zöld árnyalatok és természetes anyagok dominánsak.

Ha már tudja, melyik vonal áll a legközelebb Önhöz, nem kell mást tennie, mint felvenni velünk a kapcsolatot és segítünk télikertje megvalósításában!

 télikert

 

 

 

 

 

Mire való, kiknek ajánljuk?